Auteur Topic: Beste hoofdtelefoons van 2016  (gelezen 5069 keer)

0 leden en 0 gasten bekijken dit topic.

Offline missionman

  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 951
Re: Beste hoofdtelefoons van 2016
« Gepost op: 18 juni, 2020, 10:08:37 »
Gefeliciteerd met je aankoop. Ik hoop dat hij aan al je verwachtingen voldoet. En dromen over een elektrostaat is natuurlijk nooit slecht. ;)
Bedankt,

De laatste weken heb ik al wat uurtjes met mijn hoofdtelefoon (AKG K240 Studio) geluisterd, en in het begin was het voor mij wel wat wennen.

Het is toch wel een andere ervaring dan luisteren via speakers. 
Luisteren via speakers is voor mij meer relaxed.
Tot hiertoe heb ik eigenlijk maar zeer sporadisch met hoofdtelefoon geluisterd maar nu ik het wat langer geprobeerd heb is het mij eigenlijk beter meegevallen dan ik had verwacht.

De K240 was een goedkoop instappertje, en al bij al niet slecht, maar nu ik echter meer tijd wil spenderen aan het luisteren met hoofdtelefoon wil ik graag een stapje verder gaan.

Ik hoop inderdaad dat de K702 nog dat extra beetje luisterplezier kan geven ten opzichte van de K240.

Nu is 130 euro niet het einde van de wereld om een goede proeftijd in te bouwen, en als het luisteren via hoofdtelefoon me kan blijven bekoren is de aanschaf van zon STAX of andere elektrostaat op termijn misschien wel een goede oplossing.

Het luisteren via speakers wekt nogal wat ergernis bij huisgenoten en dan zou zon elektrostaat wel een uitkomst kunnen bieden om toch van muziek te kunnen genieten in een superieure kwaliteit zonder de anderen te storen.

Maar de aanschafprijs is best pittig, dus wil ik eerst overtuigd zijn dat het luisteren via hoofdtelefoon me op langere termijn echt ligt.