Auteur Topic: Zomaar een idee  (gelezen 81 keer)

0 leden en 0 gasten bekijken dit topic.

Offline ThomasMan

  • Full Member
  • ***
  • Berichten: 234
Zomaar een idee
« Gepost op: 18 mei, 2022, 15:21:05 »
Beste forumleden, ik loop al een tijdje met het idee om een luisterevent voor geintereseerden te organiseren. Gisteren, bij het wisselen van mijn eindversterker kwam dit idee weer bovendrijven. Temeer omdat me opnieuw opviel hoeveel kwaliteiten mijn 'tweede' eindversterker heeft.
Het opzet is simpel; ik nodig een 5-tal forumleden uit voor een namiddag of avond om jullie indrukken en meningen te vernemen betreffende de weergave(kwaliteit) van 2 verschillende eindversterkers en tussen een budgetvriendelijke analoge sub-xover en DSP. En natuurlijk de verschillen hiertussen. Gedurende het beluisteren van iedere set-up worden dezelfde nummers afgespeeld. Ik doe de wissel van de apparaten en jullie (be)oordelen blind. Aan de deelnemers om een oogmasker mee te brengen.
Let wel; het is niet de bedoeling om mijn set-up of luisterruimte te beoordelen, enkel de hoorbare verschillen via de verschillende constellaties.
O ja, ik zorg voor koffie/drank en een hapje. Jullie dienen te zorgen voor jullie eigen aangename zelf om er een fijn event van te maken. Wat vinden jullie ervan? IdeŽen zijn welkom. Alvast merci.