Versterkers, receivers en bewerkers > Versterkers, receivers en bewerkers

Xindak Class A amp

(1/1)

Joshua Orbit:
https://www.2dehands.be/a/audio-tv-en-foto/versterkers-en-ontvangers/m1533384967-xindak-xa6800se.html?c=c41b759082ce0aa7411a74e54f8dbd13&previousPage=home

Uit toch wel interesse te hebben in deze Chinese High end, kent iemand dit merk ? Of kan iemand er wat meer over vertellen ?
Zou 90W aanbieden in klasse A . 400Ä vraagprijs is niet overdreven denk ik, maar ik twijfel of ik er goed zou aan doen.

Ben benieuwd naar de reacties.

BlackMonk:
Ja, ik ken Xindak en dat is goed materiaal maar er is ook ontzettend veel namaak van te vinden op Ebay voor verdacht lage prijzen. Daar moet je dus wel mee oppassen.
Of 2x90W in klasse A genoeg is hangt ervan af welke luidsprekers je ermee wil aansturen. Klasse A is bovendien tegenwoordig moeilijk verdedigbaar want enorme stroomverbruiker en grote hitteontwikkeling.

BlackMonk:
Ik zie dat "Noteblue" uit Opglabbeek (niet zo heel ver van waar ik woon) een buitengewoon krakkemikkig Nederlands gebruikt en redelijk wat advertenties van hifispullen heeft - allemaal met datzelfde slechte Nederlands, mogelijk het resultaat van Google Translate. Als je hem contacteert, voorzichtig zijn als hij ineens zegt dat hij in feite 600 km of zo verder in Duitsland, Polen of een ander land zit. En vraag gelijk ook of je de versterker kunt afhalen en of die dan ook gedemonstreerd kan worden. Als dat allemaal niet kan of als hij alleen opgestuurd kan worden, is de kans vrijwel 100% dat het om een fraudeur gaat.

Joshua Orbit:
Thx BlackMonk, een beetje waar ik ook over huiverde. Ik zag op een foto trouwens duidelijk 120V staan, maar hij beweert dan dat het een 220V model is en niet omgebouwd .... allemaal inderdaad nogal verdacht .... Maar tof dat je het merk kende. Inderdaad is een grote stroomverbruiker deze dagen niet echt verantwoord,
maar in Hongarije (waar ik woon nu) is dat kostenplaatje zoals in BelgiŽ anno 1980 ongeveer. Te doen wil ik zeggen.

Ik ga er toch maar afblijven .... thx voor de tips en waarschuwing.  (Sorry dat het in een verkeerd forumonderdeel staat merk ik nu ... lol )

BlackMonk:
In dit geval niet zo erg, maar de bedoeling is inderdaad om zoiets te bespreken in de sectie over interessant 2dehandsmateriaal.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie