Auteur Topic: lichtje Jamo Sub 210  (gelezen 128 keer)

0 leden en 0 gasten bekijken dit topic.

Offline theoneme

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 2
lichtje Jamo Sub 210
« Gepost op: 28 december, 2019, 13:26:43 »
Hallo, het (blauwe) lichtje aan de voorkant van mijn subwoofer werkt niet meer :(
Er komt wel geluid uit, maar ik kan dus niet meer zien of hij aan of uit staat (enkel aan de achterkant via de schakelaar).

Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?

bedankt

Offline Joshua Orbit

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 22
  • No music, no soul
  • Locatie: Felderbö Hongarije
Re: lichtje Jamo Sub 210
« Reactie #1 Gepost op: Vandaag om 10:41:48 »
2 pistes zijn hier mogelijk:

- Je lampje is defect en is aan vervanging toe ; dit kan een gewoon lampje zijn of een LED lampje : dat zal je even moeten nakijken bij de demontage en het gebruik van een multimeter.

- Een soldeercontact is gebarsten en/ of gekraakt: gewoon een soldeerbout nemen en de contactjes opnieuw solderen. Komt redelijk veel voor en zeker met bulb-lampjes die toch een tikje hoger vermogen vragen dan een LED.

Ook is mogelijk dat in je globale print een slecht contact is of een weerstand doorgebrand.
In een notendop samengevat wat en hoe te doen.
Kaboem .......... start to ramble ...... lol

Offline theoneme

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 2
Re: lichtje Jamo Sub 210
« Reactie #2 Gepost op: Vandaag om 12:46:15 »
hartelijk bedankt voor uw antwoord.

Het lichtje zit aan de voorkant en de subwoofer kan enkel open aan achterkant... weet nog niet of ik dat aandurf  :-\