Luidsprekersets en subwoofers > Luidsprekersets en subwoofers

Een actieve subwoofer, de welke?

<< < (2/2)

brian lesoto:

--- Citaat ---Normaal door op "Citaat" te klikken aan de rechterbovenkant van het bericht waar je op wil reageren. Er wordt door de site-uitbater echter een externe partner gebruikt om klikken op links te valideren en kennelijk gaat dat af en toe fout. Ik heb het probleem gemeld en wacht nog op reactie.
Als je op "Citaat" klikt, verschijnt er bovenaan een witte balk met "Laden". Als het fout gaat, blijft die staan en gebeurt er niks. Hij moet normaal verdwijnen en een editeervenster met citaat tonen. Als de witte balk blijft staan zonder dat er iets gebeurt, zie je onderaan een grijze balk met "Snel reageren". Klik daar twee keer op. Nu verschijnt er wel een (eenvoudiger) editeervenster met citaat.
--- Einde van citaat ---

Sorry, maar dit forum werkt niet goed met Edge, daar dat ik het nu met de hand moet doen, de QUOTE tags.

Ik wil gerust wel eens afkomen hoor maar die gast uit Kuringen beantwoord mijn mails niet en zolang hij niet antwoord zoek ik naar alternatieven.
Ik heb nu mijn oog laten vallen op een Wharfedale sub, ziet er erg goed uit. Wharfedale ken ik, dat heb ik al gehad, het was wel een surround systeem en een reusachtige sub van Kenwood.

BlackMonk:
Het is niet alleen Edge hoor, er zijn problemen met alle browers als er op Citaat geklikt wordt. Dat ligt ook niet aan de forumsoftware, maar aan een soort plugin voor reclameblokken die de site-uitbater gebruikt.

Dat de man van "High Fidelity" niet reageert ben ik niet van hem gewoon. Mijn ervaring is juist dat hij meestal prompt reageert. Misschien heeft hij voor de herfstvakantie een paar dagen vrijaf genomen?
Wharfedale ken ik wel van luidsprekers, maar ik heb geen ervaring met hun subs. Daar kan ik dus niets over zeggen.

Als je gewoon een keer wil langskomen voor een luistersessie, kan dat zeker. Kwestie van een PM of een e-mail te sturen en een afspraak met me te maken. In het weekend is dat doorgaans geen probleem.

brian lesoto:
Hij zal inderdaad in verlof geweest zijn.
Maandag een mail gekregen en alles verliep vrij vlot.
Vriendelijk man, en een heel goede uitleg.
Ik verschoot flink toen ik dat subke REL Quake voor het eerst zag.
Maar dan liet hij het mij horen en DAT was pas echt verschieten!
Niet te geloven wat uit zo'n klein bakje komt.
Kortom ben echt tevreden van mijn koop en u bedankt voor de tip.

Grtz, BL

BlackMonk:
Ja, REL maakt goei spul. Veel plezier ermee!

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie