Interessante aanbiedingen op 2dehandssites > Interessante aanbiedingen op 2dehandssites

Voorversterker Classé aan een leuke prijs

(1/4) > >>

Joshua Orbit:
https://www.2dehands.be/a/audio-tv-en-foto/versterkers-en-ontvangers/m1607871309-classe-audio-voorversterker-cp-500.html?c=616603ef45858348653497f50331cdbd

Classé staat toch al lang op mijn lijstje ... dit is een aanbod van een voorversterker (zonder de eindtrap) aan 1000 € . Het nieuwe model van Classé gaat toch een slordige 10.000€ winkelprijs, dus vandaar dat ik dit met jullie wou delen.

Persoonlijk trekt me vooral aan dat de XLR-uitgangen royaal zijn toegepast met respect voor de RCA-mogelijkheden. Het nadeel is dan misschien weer het totaal aantal ingangen dat 'beperkt' uitgevoerd is.

Toch .... een aanrader voor zij die graag detail verkiezen in sterk vermogen (nogmaals: de eindversterker is niet aangeboden van Classé) .

BlackMonk:Zelf zou ik het leuker gevonden hebben als elke RCA-ingang ook een XLR-ingang zou hebben. Dat is niet het geval. Je krijgt vier RCA- en twee XLR-ingangen en dus zes ingangen in totaal. Dat is dus zeker niet royaal voor wat betreft het aantal XLR-aansluitingen.
Maar zelf wil je hem dan even goed niet kopen? Als hij toch op je verlanglijstje staat?

Joshua Orbit:
Mja ..... ik sta enorm in de verleiding .... maar helaas twijfel ik enorm of ik ook de eindtrap kan vinden aan een leuke prijs enerzijds, en anderzijds denk ik dat mijn Cambridge NIET zal overtroffen zijn (wel in prijs) .

BlackMonk:
Welke Cambridge heb je?

Niets houdt je tegen om de voorversterker alvast te kopen en dan op je gemak te zoeken naar een andere verkoper van een Classé eindversterker aan een gunstige prijs en ondertussen verder te werken met wat je nu al hebt als eindversterker.
Welke luidsprekers moet je ook alweer aansturen?

rovara:

--- Citaat van: Joshua Orbit op 04 oktober, 2020, 18:51:33 ---Mja ..... ik sta enorm in de verleiding .... maar helaas twijfel ik enorm of ik ook de eindtrap kan vinden aan een leuke prijs enerzijds, en anderzijds denk ik dat mijn Cambridge NIET zal overtroffen zijn (wel in prijs) .

--- Einde van citaat ---

Cambridge is ook top . Inderdaad . 'k Heb er zelf een .
Maar beter kan altijd .
Qua versterking is het wel de voorversterker die het verschil maakt wat betreft de kwaliteit van de klank .

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie