Interessante aanbiedingen op 2dehandssites > Interessante aanbiedingen op 2dehandssites

High End eindversterker met aparte voeding.

(1/1)

Joshua Orbit:
Kom je niet alle dagen tegen dit aanbod. Mooie FET-versterker symmetrisch gebouwd en mét een aparte voedingtrap/behuizing.

Ik heb met die man reeds gechat en het is een serieuze verkoper. De pech voor mij was dat de koerierdienst pakjes van max. 12,5 kg verstuurd, en deze kanjer weegt een slordige 23 kg .

Zeer mooi gedetailleerd geluid, en stuurt zowat ALLE luidsprekers met verbluffend gemak aan (impedantiedrops van 1 ohm is geen enkel probleem) .
Ik maak geen reclame, maar als je op zoek bent naar een eindversterker met ballen, wel dit is een high-end versie die dan nog eens erg mooi oogt.

dit is de link naar 2ehands.be waar deze te koop wordt aangeboden. Ik kan reeds verklappen dat de richtprijs 3000€ is (wat zeer redelijk is voor een 170W RMS eindversteker van hoge kwaliteit.

* Ik wou hem kopen, maar zoals gezegd moest de koerier hem naar Hongarije brengen, en de pakjes hebben een limiet van 12,5 kg ....... dus pech voor mij.

missionman:
Met UPS is er geen enkel probleem om een doos met dit gewicht te verzenden hoor  :D

Joshua Orbit:

--- Citaat van: missionman op 11 december, 2020, 10:51:32 ---Met UPS is er geen enkel probleem om een doos met dit gewicht te verzenden hoor  :D

--- Einde van citaat ---

Het probleem is Hongarije . UPS heeft geen lijnen op het Oostblok van Europa . En ook het gewicht is niet limietloos. DPD rijdt wel op Hongarije maar de fameuze 12,5 kg limiet is voor mij een obstacel. Ik zou DHL zeker kunnen gebruiken maar dan is de shippingcost over de 150€ ...

BlackMonk:
Op een prijs van 3000 € zou ik me geen zorgen maken over een transportprijs van 150 € hoor.

Ik heb dat een hele tijd geleden ook betaald toen ik een SVS subwoofer vanuit de States naar hier liet transporteren: dat was toen ook ca 150 € transportkosten.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie