Even voorstellen > Even voorstellen

Bebatoli set's

(1/18) > >>

Bebatoli:
Ik ben Guido en heb 2 sets, ééntje beneden, opgebouwd rond de Kii Three met BXT. Deze set staat, tijdens de dag, altijd te spelen. Als bron gebruik ik de Bluesound netwerkspeler die digitaal aangesloten is op de Kii controler.
Boven heb ik een aparte luisterruimte en deze is helemaal anders opgebouwd, ze bestaat uit een NAD M50 CD/netwerkspeler dan gaat het digitale signaal naar een Grimm CC1 clock (reclocken) en vervolgens gaat die naar de Mola Mola Makua uitgevoerd met DAC en Phonostage. Vervolgens gaat het signaal naar een actief crossover van Magnepan en dan naar 4 Mola Mola Kaluga monoblokken. Eén set zal echter dit jaar vervangen worden door de nieuwe Purifi Eigentakt ET7040SA die momenteel nog niet verkrijgbaar is. Sinds onlangs heb ik de Magnepan MG20 als speaker, een fenomenale speaker die verfijndheid, kracht, dynamiek en een zeer overtuigend ruimtebeeld. Ik heb ook nog een draaitafel, de Luxman PD300 (met vacuum aanzuiging) met een gemodificeerde Rega RB300 arm aangevuld met een Shelter 901MKIV element. Als kabel gebruik ik Jorma speakerkabel, Essentional Audio Tools netsnoeren en Grimm interlinks en digitale kabel.rovara:
Jouw set ziet er dik in orde uit .
Veel luisterplezier .

BlackMonk:
Dag Guido! Welkom!! Nu valt mijn frank en weet ik wie je bent!

Jejepé:

--- Citaat van: BlackMonk op 01 september, 2022, 16:23:50 ---Dag Guido! Welkom!! Nu valt mijn frank en weet ik wie je bent!

--- Einde van citaat ---

Hier van't zelfde.
Guido aan de Magnepans ...

Bebatoli:
 Zo, een setje Mola Mola Kaluga's in bruikleen gekregen. Verder in de hoeken achter de Magnepan's een set Big Block van RTFS geplaatst.

Het geluid is er duidelijk op vooruit gegaan, hogere resolutie en het geluid staat nog losser in de ruimte. Waar ik nog last van heb is de 55Hz ruimte resonantie, die los je niet zomaar op met bass-trap's, neen daar ga ik Helmotz absorbers voor maken en dan verdwijnen vermoedelijk de Big Block's. In elk geval is het nu al enorm genieten en in de wetenschap zijnde dat ik er echt alles nog niet heb uitgehaald.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie