Bronnen > Bronnen

Add ons probleem Kodi/OpenElec

(1/1)

Jejepé:
Na een tijdje mijn HTPC (met OpenElec) niet meer te hebben gebruikt blijkt de youtube add-on nu niet meer te werken ....... "Bad Request" is de melding.
Ik vraag me nu af wat te doen om het terug werkende te krijgen en of ik dat zelf wel ga kunnen fiksen ....... of is het gewoon wachten op een update of zoiets
Ik heb het een beetje gehad met dat ding en denk eraan voor een chromecast te gaan (misschien meer geschikt voor deze digibeet).

BlackMonk:
Kennelijk heeft Google de toestemming ingetrokken voor de makers van deze add-on om Youtube video's af te spelen. Het zou me niets verwonderen als Google zoiets regelmatig doet om meer mensen naar ChromeCast en andere Google-gebaseerde oplossingen te lokken.
Hier staat het probleem beschreven en er is ook een oplossing voor: http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=200735&page=210

Jejepé:
Intussen vond ik dit:
http://mediastax.nl/2016/02/22/youtube-add-on-handmatig-te-fixen/

Jejepé:

--- Citaat van: Jejepé op 05 maart, 2016, 11:53:41 ---Intussen vond ik dit:
http://mediastax.nl/2016/02/22/youtube-add-on-handmatig-te-fixen/

--- Einde van citaat ---

Uitleg beschreven in link was blijkbaar toch niet volledig oké maar de Youtube add-on doet het weer, echter merk ik dat beeld en geluid niet synchroon worden weergegeven(beeld loopt voor op geluid).
Heb in Kodi zitten zoeken bij o.a. systeem / instellingen maar tot nog toe geen oplossing gevonden.

Jejepé:

--- Citaat van: Jejepé op 06 maart, 2016, 20:40:07 ---Uitleg beschreven in link was blijkbaar toch niet volledig oké maar de Youtube add-on doet het weer, echter merk ik dat beeld en geluid niet synchroon worden weergegeven(beeld loopt voor op geluid).
Heb in Kodi zitten zoeken bij o.a. systeem / instellingen maar tot nog toe geen oplossing gevonden.

--- Einde van citaat ---

Na heel wat zoeken tot de conclusie gekomen dat het oplossen van "een probleem" veel eenvoudiger kan zijn als waar men het eerst aan gaat denken ...... i.p.v. in het instellingsmenu te gaan zoeken bestond de oplossing voor het synchroniseren van beeld en geluid erin om simpelweg op het speakertje rechtsonder te klikken en daar de schaal in te stellen.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie