Aangeboden (niet commercieel!) > Aangeboden (niet commercieel!)

Gereviseerde Audiostatic ES-300 luidsprekers

(1/3) > >>

BlackMonk:
Mijn jongste broer is gaan samenwonen met zijn nieuwste vriendin en wat ik al gevreesd had is gebeurd: hij moet zijn luidsprekers opofferen.
Hij heeft mij gevraagd om ze voor hem te verkopen. Het gaat om volledig gereviseerde en licht gemodificeerde Audiostatic ES-300 in een transparante vorm met een behuizing in prachtig hoogglans grijs. Ze zijn aan de achterkant verzwaard met loodbitumen om de behuizing veel steviger en massiever te maken, waardoor ze enorm zwaar zijn. Ruim 50 kg per stuk denk ik. De modificatie bestaat uit een DC-statorsegmentering (wat het banding-effect van de ES-serie vermijdt), maar ze hebben voor de rest alle originele elektronica van Audiostatic. De luidsprekers zullen bij mij te bekijken en te beluisteren zijn. Een recente foto heb ik (nog) niet, maar ze zien er ongeveer zo uit:
(<klik!)
Alleen is dit hoogglans wit en ze zijn dus hoogglans grijs. Geïnteresseerden kunnen met mij contact opnemen. Richtprijs is zo'n 1500 euro voor het paar.

rovara:
Je broer moet zijn vriendin heel graag zien !    ;D

BlackMonk:
Dat denk ik ook. :o

BlackMonk:
Voor forumleden mag de prijs omlaag naar 900 euro voor het paar. Maar dat is dus wel een absolute bodemprijs, ze zijn echt veel meer waard dan dat.

rovara:
't Zijn schone . En dat meen ik .  :) 
Zelf zou ik er toch een subwoofer bij willen . Liefst een dipool subwoofer . ( die dus matcht met de dipool elektrostaten )
Een subwoofer van Celestion bijvoorbeeld . ( ik kan het niet laten , hé  :D )

Alle gekheid op een stokje , zou de breedte van die Celestion ( system 6000 ) subwoofer niet ongeveer gelijk zijn aan de breedte van de Audiostatics ?
Dat zou letterlijk goed uitkomen .
Anderzijds drijft dat de prijs serieus omhoog . Maar dan heb je ook een high end-systeem van absolute topkwaliteit .

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie